Menu

Junior systemutvecklare till Tulo PayWay

Vi söker dig som vill utveckla dina programmeringskunskaper, du kanske är nyutexaminerad och vill börja använda dina kunskaper för första gången. Vi behöver en junior systemutvecklare som har koll på C#, .Net och Ruby men viktigast är ett personligt intresse av utveckling. Du är strukturerad, initiativrik och har en god förmåga till problemlösning och att prioritera dina arbetsuppgifter.

Adeprimo
Adeprimo är en av Nordens ledande digitala byråer med 45 anställda och kontor i Östersund, Västerås, Örebro, Trollhättan och Vasa Finland. Bolaget grundades vid Internets barndom runt 1995, och har stadigt växt till den marknadsledande position det har idag. På kundlistan finns många av de allra största företagen och koncernerna i medie- och i resebranschen.

Inom produktverksamheten Tulo jobbar vi med affärsutveckling, strategier, analys, e-tidningar, betalningar och affärssystem hos mediekoncerner som till exempel Mittmedia, Hallpressen, Gota Media, Sörmlands Media i Sverige och Keskisuomalainen och Kaakon Viestintä i Finland.

Vi har också digital byrå som jobbar med allt från varumärken, strategier och design till att bygga sajter och appar till bland andra SkiStar, Medley, Försvarsmakten och Nordic Hotel & Resorts.

Jobbet

Vi har en produktfamilj som heter Tulo som riktar sig mot mediebranschen. Vi arbetar med nästan 100 lokaltidningar i Sverige och Finland just nu. Tulo PayWay, som du kommer jobba medär ett affärssystem för att sälja tidningarnas innehåll digitalt, där kunder registrerar konton, loggar in, köper prenumerationer och betalar. Systemet är tajt integrerat med tidningarnas interna prenumerations- och ekonomisystem, men även med externa betaltjänster som PayEx, Bambora och Klarna.

Produktfamiljen består också av Tulo E-Magin, en digital e-tidningsläsare för lokaltidningar, magasin, företags årsredovisningar och broschyrer, samt Tulo Messaging för sms- och mms-tjänster och Tulo Loyalty som bland annat tar hand om kundernas lojalitetsprogram och kundkort.

Vi erbjuder:

Tulo Payway är i huvudsak utvecklat i Ruby och C#, produktionsmiljön består av både Windows- och Linux-servrar. Du kommer att arbeta med produktens alla utvecklings- och förvaltningsfaser: insamling och analys av krav, framtagning av lösningsförslag, planering och utveckling i sprintar, buggrättning och support. Arbetet i teamet sker enligt agila metoder såsom Scrum och Kanban, där parprogrammering är vanligt för att sprida kunskaper och säkerställa god kvalitet.

Du

Intresserad?

Stämmer det in på dig, eller kanske på någon du känner? Härligt! Skicka ett mejl med CV och personligt brev till jan.lauren@adeprimo.se.

Om du har frågor, hör gärna av dig till:

 

Our offices

Come by for a hug or a cup of coffee.

Östersund

Zätagränd 11
831 30 Östersund
Find us

Örebro

Klostergatan 23
703 61 Örebro
Find us

Västerås

Slottsgatan 27
722 11 Västerås
Find us

Stockholm

Atlasgatan 15
113 20 Stockholm
Find us

Vasa, Finland

Strandgatan 2 G8
FI-651 00 Vasa
Find us

Adeprimo is a subsidiary of MittMedia Group. MittMedia's operations include 18 daily newspapers, eleven free newspapers, digital media, commercial radio, online tv, printing and apps.

The Office Cat
© 2019 – All rights reserved